Поліція в Сент-Луїсі, штат Міссурі, опублікувала фотографії і відео, на яких група молодих людей увірвалася в “Дон Браун Шевроле” та викрала три різних автомобіля.

Кліп триває всього півтори хвилини, але він показує, що близько семи різних людей бігають по дилерському центрі, а потім починають мародерствувати.

Оскільки інша група злодіїв, очевидно, краде авто, команда в автосалоні шукає ключі. Вони нишпорять навколо декількох столів.

Хоча кліп не містить багато інформації, поліція заявила, що крадіжки сталися незабаром після 3 години ночі 2 червня. Поліція додала, що група отримала доступ до приміщення, розбивши вікно, а потім поїхала на трьох машинах, перш ніж прибула поліція.

Розслідування все ще триває, але камерам безпеки вдалося розгледіти кількох підозрюваних. Тим не менш, деякі були в масках, тому впізнати їх було складно.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Показати ще

Місцевий філія Fox повідомляє, що після смерті Джорджа Флойда дилерський центр був одним з 55 бізнесів, постраждалих від мародерів і вандалів.

Злодії в автосалоні, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.