Компанії Tesla і SpaceX, що належать Ілону Маску (Elon Musk), все більш тісно співпрацюють один з одним. Один з дизайнерів вирішив показати своє бачення співпраці цих двох компаній. Звичайно ж, він перетворив Tesla CyberTruck в справжній луноход.

Звичайно ж, саме цей пікап відмінно підійшов для створення місяцеходу, так як він сильно відрізняється від інших авто.

Пікап виглядає так, як ніби він зійшов зі сторінок науково-фантастичного роману. Крім того, Tesla використовує міцний корпус і куленепробивне скло в конструкції Cybertruck, що може виявитися корисним у випадку, якщо Ілон Маск захоче зробити на основі пікапа справжній місяцехід. Звичайно, без поліпшень не обійшлося, особливо виділяються унікальні колеса і супутникова тарілка у відсіку багажника автомобіля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Популярні новини зараз

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.