Telegram - одне з популярних на ринку кросплатформених додатків для обміну миттєвими повідомленнями. Час від часу сервіс додає нові функції, щоб розважити своїх користувачів. Таким чином, в останній версії з'явилася безліч нових функцій, таких як відеоредактор, анімовані наклейки на фотографіях і відео, двоетапна перевірка, управління кешем і багато іншого.

Telegram, gizchina

Telegram існує вже 7 років, але він додав двоетапну перевірку тільки зараз. Як кажуть краще пізно, ніж ніколи. Якщо ви дійсно дбаєте про свого облікового запису, ви повинні обов'язково включити її після оновлення програми до останньої версії.

Друга цікава особливість в останньому оновленні - це новий редактор, який дозволяє користувачам налаштувати ряд параметрів, таких як яскравість і насиченість, і багато інших. Крім того, анімовані наклейки тепер можна вставляти в зображення або відео при їх редагуванні. Таким чином, користувачі можуть конвертувати нудне зображення в GIF.

Telegram, gizchina

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Показати ще

Крім того, нове оновлення також додає новий розділ трендових GIF-файлів, щоб легко знаходити нові. Компанія також стверджує, що поліпшила час завантаження GIF-файлів в панелі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так тчо після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.