Власники Купертинского флагмана iPhone 11 стали помічати дивності в передачі кольору дисплея, який раптово зеленіє. Причому баг присутня не тільки в базовій версії, але і в iPhone 11 Pro, а також у iPhone 11 Pro Max. Що дивно, смартфони представили публіці майже рік тому, але баг виявили тільки зараз.

Аналогічна проблема трохи раніше спостерігалася в смартфонах Galaxy S20 і OnePlus 8 Pro, яка була виправлена новим оновленням прошивки. Власникам Apple-апаратів поки доводиться з цим миритися.

Apple, iPhone // фото Getty Images

Користувачі мережі масово скаржаться на цей баг, який заважає смартфонам правильно функціонувати. Неприродний відтінок зеленого кольору з'являється на кілька секунд після розблокування. При цьому, ряд власників відзначають, що проблема виникає при включеній темної теми та опції Night Shift. На короткий час баг зникає після перезавантаження, потім з'являється знову.

Швидше за все, проблема в оновленні прошивки, так що Apple залишається якомога швидше випустити прошивку, яка виправить цей неприємний баг.

Популярні новини зараз

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Баг iphone

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.ua експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так тчо після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.