У 2021 році вийде iPhone 13 від компанії Apple. Він буде оснащений чотирма камерами і лидаром, які додасть кілька ключових функцій в смартфон.

iPhone SE, скріншот відео

Згідно з інформацією, iPhone 13 отримає такі модифікації:

Ширококутний об'єктив на 64 мегапікселя з 1-кратним оптичним і 6-кратним цифровим збільшенням 40-мегапіксельний об'єктив з 3-кратним і 5-кратним оптичним збільшенням і 15-20-кратним цифровим збільшенням 64-мегапіксельна анаморфотное лінза з орієнтацією на зняття відео високої деталізації (2.1: 1).

40-мегапіксельний ширококутний об'єктив з п'ятикратним оптичним збільшенням і гібридним збільшенням, що дозволяє збільшувати об'єкти на фото до 20 крат.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

LiDAR 4.0 - технологія, що відповідає за оцінку глибини кадру і функції доповненої реальності.

Apple, iPhone // фото Getty Images

До того ж, раніше інсайдери запевняли, що компанія зробить смартфон без будь-яких отворів і роз'ємів. Іншими словами, зарядка стане бездротової, але і залишиться роз'єм для заряжки за допомогою дроту. Щоправда, ця інформація знаходиться на тлі чуток, так що до наступної осені все може змінитися. Більш точна інформація з'явиться ближче до зими, адже Apple відразу після виходу iPhone 12 займеться розробкою iPhone 13.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.