Другий сезон Fortnite Chapter 2 спочатку планувалося завершити 30 квітня, але за кілька тижнів до цього розробник Epic Games оголосив про розширення.

11 червня стало новою датою закінчення другого сезону після раніше встановленого на 4 червня, а 3 сезон планується почати відразу після цього. Додатковий контент для другого сезону збереже ваші покупки в цей час, але ми швидко наближаємося до дати початку третього сезону Fortnite і скоро зможемо пройти всі випробування і режими.

Коли починається третій сезон Fortnite?

Сезон 3 Fortnite розпочинається 11 червня, відразу після закінчення сезону 2, а сезон 2 подовжується на тиждень. Випробування Battle Pass доступні для завершення до цієї нової дати.

Що ви можете зробити, поки чекаєте?

Перед запуском 3-го сезону відбудеться якесь «подія Судного дня», офіційно названий «Пристрій». Він також був відкладений з 30 травня по 6 червня, припускаючи, що таймер зворотного відліку, доступний у грі, був заснований на старій дату.

Тепер, коли другий сезон триватиме ще кілька тижнів, Epic повідомляє, що в гру буде додано «багато» додаткового контенту. «У нас є безліч оновлень гри, які забезпечать свіжий геймплей, нові випробування, бонусну XP і ще пару сюрпризів у нашому рукаві!» - дражнив розробник у повідомленні в блозі.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

3 сезон вже дражнять ігровими постерами, виявленими на Лінивому озері. Вони зосереджуються на акулах і вмісті води і, мабуть, посилаються на сезон 3 безпосередньо у своїх файлах. За чутками, пристрій може відправляти фрагменти карти під водою.

Це, звичайно, не перший раз, коли Epic продовжує сезон Fortnite. Сезон 1 глави 2 був аналогічним чином продовжений на кілька тижнів з початкової дати закінчення грудня 2019 року до лютого 2020 року. Протягом цього додаткового часу розробник провів безліч подій у грі, включаючи попередній перегляд епізоду IX Зоряних воєн і кросовер Harley Quinn.

Сезон 2 має свій власний кросовер коміксів. Власники Battle Pass можуть розблокувати скін Deadpool. Альтернативний немаскированный скін Deadpool також можна розблокувати, виконавши місії Deadpool на 8-му тижні, в яких вас попросять знайти плавучий басейн Deadpool і потанцювати на вечірці Deadpool's Yacht.