В Рівному сфотографували унікальний американський масл-кар Ford Mustang Shelby Eleanor 1968 випуску. Цей автомобіль брав участь у зйомках фільму "Викрасти за 60 секунд" 1974 року. Унікальність апарату неможливо переоцінити.

Ford Mustang Shelby Eleanor 1968, профіль

Фільм "Викрасти за 60 секунд" 1970-х років став в США класикою. У 2000 році з'явився його однойменний рімейк з Ніколасом Кейджем у головній ролі, який користувався величезним успіхом і донині.

Правда, автомобіль відрізняється від стокової версії, і не спроста. Потужності в ньому вистачає, щоб розігнатися до граничної швидкості, тому в нього додали покращений ремінь безпеки.

Під капотом у нього розташовується 7,0-літровий двигун V8 потужністю 400 л. с. Динамічні характеристики помітно краще, ніж у стандартного “Мустанга”, хоча вони у нього теж вражають. Про ціну автомобіля не повідомляється, але, враховуючи його рідкість, задоволення дуже дороге.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.