Компанія Xiaomi анонсувала свою фірмову оболонку MIUI 12 не так давно. Під час анонсу компанія розповіла багато особливостей про функції нової оболонки, але далеко не про всіх, і тепер користувачі діляться в мережі інформацією про нові функції, про які компанія за деякими міркувань вирішила не говорити.

смартфон, фото Pxhere

наприклад, користувачі виявили мінімалістичний режим, який оптимізований для використання на старих смартфонах. Так, прошивка підтримує величезну кількість смартфонів, і деякі з них вже не вважаються флагманськими.

Часто використовувані контакти можна додати на головну сторінку. Для літніх користувачів створений спеціальний режим для ручного введення і з віртуальними кнопками. Подібне було ще на кнопкових телефонах, коли натискання певної клавіші провокувало дзвінок одному з контактів, за яким була закріплена ця кнопка.

Дизайн календаря перероблений. Користувач може переходити з вертикального режиму у горизонтальний при перегляді тижня. У теорії, це дозволить переглядати календар на тиждень вперед набагато зручніше.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.