Sensor Tower - одна з найвідоміших компаній в області аналізу мобільних додатків. Нещодавно компанія повідомляла, що TikTok і його китайська версія Douyin досягли позначки в 315 мільйонів завантажень по всьому світу в першому кварталі цього року.

смартфон у руках, фото Pxhere

Використання соціальних мереж досягло рекордів з початку цього року. Судячи зі статистики, у квітні TikTok і Douyin заробили близько 78 мільйонів доларів в App Store і Google Play Store. Потім вони зайняли лідируючі позиції в світовому рейтингу мобільних додатків за доходами за квітень.

Представлені дані показали, що 86,6% виручки припадає на китайський ринок, а 8,2% - на американський. Втім, інші програми теж дозволили озолотитися своїм власникам на тлі всесвітньої пандемії.

YouTube знаходиться на другому місці в рейтингу з майже 76 мільйонами доларів. Популярність програми зросла на 56% порівняно з минулим роком.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.