Британський ілюстратор Вів'єн Шварц придумала оригінальне рішення для проведення конференцій. Замість набридлого всім Zoom, дівчина разом з колегами збираються в Red Dead Redemption 2. Причому виявилося, що плюсів від таких зборів дійсно більше.
Шварц розповіла, що в RDR 2 дійсно набагато атмосферніше. Персонажі можуть зібратися біля багаття і обговорювати свої справи під фоновий виття вовків. При цьому в грі відмінно опрацьована міміка і рухи персонажів. Тому люди можуть передати свої емоції безпосередньо через персонажів, які можуть хмуритися, почухувати ніс, посміхатися і т. д. Якщо зачитують якийсь документ, просто відкривається каталог зброї і імітується читання.


Шварц зазначила, що в грі приголомшливі локації, дуже зручно ходити і говорити. Якщо раптом нападе ворожий загін, він отримає відсіч. Після закінчення конференції, всі сідають на коней і їдуть. Шварц сподівається, що її пост прочитають в Rockstar і виділять окремі сервера як раз для конференцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ученые вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомляв Знай.иа компанія Facebook впровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.иа повідомляв, що инженеры змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.