Відеосервіс YouTube вже не позначає контент з роздільною здатністю 720p як відео високої чіткості. Такі ролики мали позначку HD (High Definition). Відео в 720p тепер відноситься до групи стандартного відео (SD), в яку також входять дозволу 360p і 480p. Звичайно, з кожним роком швидкість передачі даних в мережі збільшується, так що практично кожен власник смартфона або ноутбука здатний переглядати відео в якості 720 без будь-яких затримок.

смартфон у руках, фото Pxhere

Значок HD можна побачити поряд з роздільною здатністю 1080p або вище. Причина таких змін поки невідома, а до цього зміни ролики з роздільною здатністю 1280х720 пікселів маркувалися як HD, тоді як відео 1920х1080 відповідало формату Full HD. Втім, крім зміни маркування тепер з'являться і зміни для користувачів. Повідомляється, що відео будуть автоматично відображатися в якості 720, що зробить сервіс трохи комфортніше.

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.