Додаток WhatsApp вже отримало темний режим. На жаль, функція залишається недоступною для веб-версії WhatsApp. Втім, це може дуже швидко змінитися, так як розробники вже працюють над функціоналом.

WhatsApp, gizchina

Крім темного режиму, месенджер отримає підтримку функції, яка називається Facebook Messenger Rooms. Цукерберг повідомив, що функція буде доступна як в Instagram, так і в WhatsApp.

Це оголошення може порадувати користувачів WhatsApp, оскільки функція Messenger Rooms дозволяє додати в відеодзвінок до 50 учасників. Досить зручна штука, якщо врахувати, що конкуренті вже давно зробили аналогичніе функції в своїх месенджерах на тлі пандемії.

смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Messenger Rooms - це сервіс, який дозволяє користувачам створювати окремі кімнати для відеоконференцій. Сервіс був реалізований у Facebook Messenger в першу чергу. Тепер Facebook розгортає функцію Messenger Rooms за іншим своїх сервісів поетапно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.