Такі ключові персони як Рік Остерлох залишають команду розробки наступного флагманського смартфона Google. Нинішній флагман Pixel 4 в компанії сприймають як розчарування, пише The Information. Схоже, співробітники Google не оцінили зусиль компанії, а сам по собі гаджет працює не кращим чином.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Остерлох, за чутками, був незадоволений крихітній батареєю, деякими елементами дизайну і обраними апаратними характеристиками. Про це він повідомляв ще перед запуском смартфона в жовтні 2019 року. І правда, акумулятор розряджався рекордно швидко, так що смартфон при активному використанні не міг протриматися добу без підзарядки. Для дорогих смартфонів такого класу це величезний мінус, так як Samsung Galaxy S20 має акумулятор в районі 4 000 маг.

За попередніми оцінками аналітиків, Pixel 4 не отримав хороших продажів навіть порівняно з попередньою лінійкою Pixel 3. Провал на ринку, а також відсутність ентузіазму у керівництва спонукала двох інших ключових розробників залишити команду.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Подивимося, що Google покаже восени цього року, адже розробки Pixel 5 ведуться прямо зараз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.