Google анонсувала додавання в браузер Chrome нової функції, яка порадує в першу чергу журналістів, а також тих, хто любить тримати відкритими безліч вкладок. Мова про функції угруповання, яка дозволить краще організувати роботу з безліччю сайтів одночасно. тепер вкладки можна сортувати, а також групувати так, як зручно користувачеві. Дуже зручна функція, особливо для тих, кому потрібно швидко виконувати навігацію по різним сайтам і при цьому тримати відкритими вкладки.

Google Chrome 82, gizchina

Працює функція досить просто. Щоб створити групу, потрібно просто клікнути по правій кнопці миші на вкладці і вибрати відповідну опцію в контекстному меню.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

Звичайно ж, групи будуть зберігатися після закриття браузера, і відкриватися в тому ж порядку. Досить зручно, якщо врахувати, що раніше подібного в популярних браузерах не спостерігалося.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.