Недавно Apple випустила новий iPhone SE 2020. Смартфон отримав відносно нові компоненти за ціною $ 399 зокрема, це флагманський чіп Apple A13 Bionic, Touch ID і камери, аналогічні iPhone XR. Втім, компанії довелося жертвувати іншими компонентами, щоб зробити ціну на смартфон мінімальною.

iPhone SE 2, фото Apple

Експерти повідомляють, що фактична вартість виготовлення цієї моделі на 18% нижче, ніж iPhone 8, і становить $217. Звичайно, компанія отримає зі смартфона величезну прибуток, адже собівартість гаджета просто мінімальна.

Що стосується внутрішньої материнської плати, то вона майже ідентична iPhone 8 з оновленим чіпом A13 Bionic, яким оснащена серія iPhone 11. Дизайн залишився в стилі iPhone 8, і на відміну від iPhone SE, тут не 3.5 мм аудіороз'єм. Звичайно, це теж вплинуло на ціну, і тепер цей смартфон можна сміливо назвати бюджетним.

iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Apple також довелося прибрати деякі апаратні можливості, наприклад 3D, заощадивши при цьому додаткові витрати. Порівняно з флагманської серії iPhone 11 Apple скоротила ємність акумулятора, зробивши його на 60% менше. Акумулятор є слабкою стороною смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.