Додаток для обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp у своїй веб-версії надасть користувачам можливість проводити відеоконференції за участю до 50 учасників. Інформація взята зі спеціалізованого сайту WABetaInfo. Нова платформа повинна інтегрувати сервіс Messenger Rooms. Про це в кінці квітня повідомив Facebook, власник WhatsApp.

смартфон у руках, фото Pxhere

У зв'язку із зростаючим попитом на програми для відеодзвінків і відеоконференцій за часів соціальної дистанції з-за пандемії нового коронавіруса, пропозиція компанії полягає в конкуренції з іншими додатками, такими як Zoom і Microsoft Teams.

Також згідно інформації від WABetaInfo, інструмент буде мати функціональність, аналогічну існуючим конкурентам на ринку. Один з пользоватеоей створює кімнату і ділиться посиланням або кодом доступу з іншими учасниками. Щоб вони могли приєднатися до розмови. Ця функція дозволяє, на відміну від деяких конкурентів, брати участь користувачам, що не мають облікових записів, створених на платформах Facebook.

смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.