LG, можливо, не є конкурентом, з яким доводиться рахуватися в індустрії смартфонів, але корейський технологічний гігант, безумовно, знає, як робити досить непогані телефони, такі як новенький LG Velvet. Однак, інсайдери стверджують, що у компанії є ще один смартфон і зараз він знаходиться на стадії розробки.

LG Wing, gizchina

Повідомляється, що телефон, який називається корейським блогом ETNews під кодовою назвою “Wing”, має основний дисплей, який може повертатися убік, щоб показати додатковий екран під ним. Основним дисплеєм є 6,8-дюймовий дисплей, а додатковим - 4-дюймовий екран меншого розміру з співвідношенням сторін 1: 1. Очікується, що він буде коштувати трохи більше, ніж новий телефон Velvet, коли він надійде в продаж, а це станеться до кінця 2020 року.

За повідомленням ETNews, двоекранний телефон LG Wing буде використовувати другий екран для багатозадачності. Наприклад, основний дисплей можна використовувати для перегляду фотографії, залишаючи другий екран відкритим для доступу до елементів керування редагуванням.

Що стосується начинки, у телефоні встановлений процесор серії Snapdragon 7 з підтримкою 5G. Він також буде оснащений потрійний задньою камерою з 64-мегапіксельним основним датчиком.

Популярні новини зараз

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни

Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50%

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

до Речі, цінник буде в районі 820 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.