Ось уже кілька місяців одним з ключових виробників мобільних пристроїв є компанія Realme, які користуються величезною популярністю як у межах Китаю, так і в усьому світі. Даний виробник активно протиставляє себе Xiaomi та його дочірнього бренду Redmi, прагнучи до того, щоб всі фірмові моделі смартфонів виявилися як можна більш привабливими за сукупністю якостей. Тепер же представники компанії повідомили, які саме смартфони отримають оновлення Android 10, і станеться це вже дуже скоро.

Паспорт у смартфоні, скріншот: YouTube

Звичайно, майже всі сучасні смартфони вже оновлені до Android 10, але деякі з бюджетних моделей ще не дочекалися свого андроїда.

До кінця цього місяця, тобто травня, операційну систему Android 10 отримають смартфони Realme 5, 5s і 5i. Вже в червні, тобто в наступному місяці, нова ОС вийде для 2 Pro, а модель C2 отримає апдейт в третьому кварталі 2020 року без точних термінів. На жаль, бюджетні моделі 1, 2, C1 і U1 не отримають оновлення, і всьому виною слабкий процесор і досить низькі характеристики. Швидше за все, ОС працює некоректно на цих пристроях.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.