Відкладений з-за пандемії, смартфон Google Pixel 4a готується до запуску. Презентація нового пристрою може відбутися з запуском Android 11 Beta 3 червня цього року.

Google Pixel 4a, gizchina

якби не ситуація, яка впливала на світ протягом багатьох тижнів, смартфон Google Pixel 4a, ймовірно, вже був би доступний для продажу. Однак цього не сталося, і прем'єра нового смартфона середнього класу як і раніше не відбулася. Однак, це може змінитися - згідно з останніми повідомленнями, Pixel 4a може дебютувати разом з бета-версією Android 11.

В мережу злили дизайн майбутнього Pixel 4a, хоч і захисному чохлі. На фото видно, що ми отримаємо пристрій з однією камерою ззаду (12,2 Мп, можливо, з оптичною стабілізацією зображення) і сканер відбитків пальців на задній панелі. Об'єктив фронтальної камери (8 Мп) буде розміщено у вирізі на екрані.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.