Компанія Toyota запатентувала ім'я Frontlander - так назвуть трохи модернізований Harrier четвертого покоління з лівим розташуванням керма.

RAV4

Першим ринком кросовера Frontlander стане Китай: випуском моделі займеться підприємство GAC-Toyota, і для місцевих покупців новинка стане ще однією альтернативою RAV4. Втім, RAV4 досить популярний на ринку, так що ринок електро кросоверів все ще цікавить потенційних покупців авто.

Очікується, що Toyota Frontlander технічно нічим не буде відрізнятися від актуального кросовера RAV4. Хіба що розташування керма, в інтер'єр салону. Поки що він доступний тільки на ринку Китаю, і не виключено, що до 2021 року з'явиться і на території України.

до Речі, сам кросовер отримає 171-сильний “атмосферник” 2.0 в парі з варіатором і переднім приводом або гібридну силову установку на основі мотора 2.5 піковою потужністю 222 кінські сили, а також систему повного приводу з електромотором в приводі задньої осі. Такий собі гібрид для тих, кому не подобається RAV4 з якоїсь причини.

Популярні новини зараз

Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни

Показати ще

Toyota RAV4 trd

Правда, про ціни поки говорити рано, як і про конкретну дату виходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.