Власник автосалону з продажу німецьких спорткарів Річард Кінг вирішив зробити свій Porsche 911 1968 року випуску найлегшим за всю історію існування моделі. Втім, тут грає роль не сама заміна матеріалів на карбон, або скловолокно. Власник спорткара вирішив підійди до ідеї з незвичайним поглядом.

Porsche 911 1968 року, motor 1

В результаті численних модифікацій спорткар став схожий на швейцарський сир.

В процесі роботи інженер переробив практично весь інтер'єр автомобіля, замінивши більшість вихідних деталей. У деяких з них він просто зробив отвори. У всій приладової панелі, торпеді, кермі, а також коробці передач і внутрішньої обробки дверей були акуратно просвердлені отвори різного діаметра. Чи Дало це величезна перевага?

Porsche 911 1968 року, motor 1

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

В кінцевому рахунку інженер планує знизити вагу свого Porsche 911 до 595 кілограм, при стандартній масі моделі 1020 кілограм. Різниця практично вдвічі. Правда, за безпеку і міцність каркаса говорити немає сенсу, так як ці отвори точно негативно вплинуть на міцність авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.