Корпорація Samsung активно працює над підготовкою і випуском пластикової дебетової картки Samsung Pay. Схоже, великі корпорації хочуть заробляти не тільки на сервісах і телефонах, але і у банківських справах. Подібне вже зробила Apple і Google активно розробляє свою дебитовую карту.

Samsung, gettyimages

Samsung випустить карту, яка буде підтримуватися рахунку управління грошовими коштами, у партнерстві з особистої фінансовою компанією SoFi. У компанії також розробляють мобільну платформу управління грошима. Як наголошується, в карті замість NFC-порту буде застосована стандартна технологія магнітної смуги, яка присутня на більшості кредитних і дебетових картках. Проте, компанія поки не розповіла, на яких умовах карта дає можливість співпрацювати з банком.

Samsung, gettyimages

За даними компанії, банківська карта Samsung буде легко поєднуватися зі смартфонами цієї марки. Крім цього, карта зможе взаємодіяти з платіжною системою Samsung Pay. До того ж, досі невідомо, як програми для управління фінансами буде працювати. Коли карта з'явиться на прилавках - невідомо.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.