Компанія Google додала в інструмент розпізнавання об'єктів Lens нову функцію - копіювання рукописного тексту з телефону і вставити в Google Docs на комп'ютері. Звичайно, це не нова функція, але компанія впровадила її в свій сервіс, що точно позитивно вплине на продажі.

Смартфони, фото з вільних джерел

Щоб скористатися новою функцією, потрібна остання версія Google Chrome, окремий додаток Google Lens на Android або додаток Google на iOS. Також користувач повинен увійти в однаковий акаунт Google на обох пристроях. Правда, сервіс працює не ідеально, так що далеко не всі написані слова він здатний розпізнавати.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Для цього потрібно навести камеру телефону на будь-яку рукописну замітку, виділити текст на екрані і вибрати “копіювати на комп'ютер”. Тоді вже на комп'ютері можна перейти до документа в Google Docs, натиснути “редагувати” та вставити текст.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Показати ще

Швидше за все, сама технологія працює за допомогою нейромережі, так що з кожним днем система зможе розпізнавати все більше слів, написаних від руки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.