Google об'єднує всі свої служби миттєвих повідомлень в одну. У команді також з'являється новий лідер. Раніше він вже створював програми для обміну повідомленнями Microsoft, а в Mountain View приєднався в листопаді минулого року. Тепер компанія спростить спілкування, так як самі додатки зберуть в одне унікальне.

Google, фото Pxhere

Що стосується нового керівника цього відділення, Google призначила Хав'єра Солтера, людини, який у минулому році зайняв посаду генерального директора і віце-президента G Suite, а також Google Meet і Google Chat, відповідальним за розвитком усіх ключових комунікаційних рішень.

Google, gettyimages

Правда, Хав'єр розповів, що термінових планів щодо змін немає. Швидше за все, особливих змін під час карантину не відбудеться.

Популярні новини зараз

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.