Минуло лише два місяці з моменту запуску серії Galaxy S20, але вже є повідомлення про те, що наступна флагманська серія S21 від південнокорейського гіганта може отримати 150-мегапіксельну камеру.

Samsung, gizchina

Згідно зі звітом Sammobile, схоже, що компанія вже тестує оптику для нового смартфона з серії Galaxy S. Компанія, очевидно, з усіх сил намагається відновити збиток, нанесений під час останніх проблем з флагманськими камерами.

У повідомленні говориться, що Samsung планує встановити 150-мегапіксельний сенсор на свою серію S21. Це підтверджує більш ранні повідомлення про роботу Samsung над камерами Higher MP. Очікуються додаткові датчики: телеоб'єктив з роздільною здатністю 64 мегапікселів, ширококутний об'єктив з роздільною здатністю 16 мегапікселів і макрооб'єктив 12 мегапікселів.

Враховуючи, що робота камери Galaxy S20 Utra залишає бажати кращого, компанії терміново потрібно придумати нову технологію, щоб залишитися конкурентом на ринку флагманів.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.