Після серйозної поштового уразливості в iOS і iPadOS з'явилася нова уразливість нульового дня. Apple знову бореться з великою вразливістю, про яку дізналися лише нещодавно. Уразливість працює на версії iOS 13.4.1. Помилка була виявлена швейцарським хакером з псевдонімом “Siguza”.

iPhone SE 2, фото Apple

Як пояснює “Siguza” в довгому тексті на GitHub, особисті дані користувачів можуть бути зламані через помилки при читанні файлів XML. Це дозволяє хакерам обійти певні перевірки безпеки перед публікацією в App Store. Це дозволяє програмам мати необмежені привілеї.

Це дозволяє кіберзлочинцям здійснювати будь-які атаки, причому без відома самих користувачів. Однак, як стверджує хакер, помилка буде усунена за допомогою майбутнього оновлення iOS 13.5.

iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50%

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.