Google випускає нове виправлення безпеки для операційної системи Android кожен місяць. Тепер компанія готує травневий патч з виправленнями. Це оновлення усуває ряд вразливостей в Android.

смартфон, gettyimages

Саме оновлення тепер офіційно доступно. В останні кілька днів це оновлення вже з'явилося для ряду пристроїв Samsung, і в найближчі тижні більшу кількість пристроїв повинно отримати це оновлення.

У Google відзначили, що травневий патч усуває 39 вразливостей.

Спочатку Google випустить оновлення для Pixel 2 (XL), 3 (a / XL), 4 (XL). Зрозуміло, різні виробники також будуть працювати над впровадженням нового оновлення безпеки. Деякі з вразливостей допомагали хакерів проникнути в смартфони користувачів, причому робити це непомітно для власників гаджетів.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.