Начальник відділу обладнання Microsoft Панос Панай підтверджує через офіційний блог компанії те, що підозрювалася місяцями. Windows 10X буде доступна тільки в цьому році для пристроїв з одним екраном. Це означає, що гаджети Microsoft з двома екранами не випустять на прилавки в цьому році.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Windows 10X - це операційна система Microsoft для пристроїв з декількома екранами або гнучких пристроїв. У Surface Neo Microsoft використовує двухэкранное рішення з шарніром замість безперервного гнучкого дисплея. Surface Neo разом з Surface Duo, який заснований на Android і який повинен бути запущений в цьому році, ознаменували кінець минулорічного заходу Surface, на якому були представлені нові планшети та ноутбуки.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Панос Панай описує невдачу в розробці Windows 10X та пов'язаних з нею пристроїв в блозі компанії як можливість для змін. Операційна система спочатку розроблялася для забезпечення гнучкості, і тепер ця гнучкість дозволяє Microsoft зосередитися на пристроях з одним екраном. Перші пристрої Windows 10X будуть використовувати можливості хмари і створять нові можливості для роботи, навчання і ігор.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.