Дисплеї смартфонів зазнали значні модифікації, вплинуло і на розташування фронтальних камер. Тепер компанії хочуть повністю позбутися від крихітних перфорацій в дисплеї, зокрема, такий пристрій запатентувала Xiaomi. Тепер смартфони можуть назавжди позбутися від вирізів на верхній частині екрану, як і від отворів під фронтальні камери та інші датчики.

Патент Xiaomi, gizchina

Рендери опублікував тематичний ресурс LetsGoDigital, вони створені на основі креслень з недавнього патенту компанії.

Судячи по зображеннях, варіантів розміщення камери буде два: в центрі або у верхньому лівому кутку. З опису пристрою Xiaomi відомо, що всякий раз, коли активується фронтальна камера, область над нею стає прозорою, і тоді камеру видно. Проте, як буде працювати система насправді - невідомо. Швидше за все, це вплине на підсумкову вартість смартфонів, але зате площа екрану значно збільшиться.

Xiaomi, gettyimages

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Згідно більш раннім витокам, такий дизайн Xiaomi може використовувати Mi Mix 4. Смартфон можуть показати публіці у другому кварталі цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.