Sony PlayStation 5 вийде в кінці року, але нова інформація про цій консолі продовжує з'являтися в мережі. Раніше компанія офіційно випустила апаратні специфікації цієї консолі. Однак ми досі не знаємо, як буде виглядати PS5. Швидше за все, покажуть дизайн консолі вже на початку літа цього року.

PlayStation 5 \\ фото Sony

Нещодавно Марк-Андре Ютрас, технічний директор канадської виробничої групи Cradle Games, прокоментував появу нового движка Tempest для PS5. За його словами, новий аудіо движок PlayStation 5 може значно підвищити продуктивність процесора.

Згідно Marc-André Jutras, звуковий ефект 3D, підтримуваний движком Tempest, сам по собі не є новою концепцією. Однак він може реалізувати не тільки апаратні тривимірні звукові ефекти на PS5 з допомогою механізму Tempest, але і отримати кращі результати.

Sony, gettyimages

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.