Незважаючи на те, що компанія Microsoft випускає оновлення для платформи Windows 10 протягом, як мінімум, п'яти років, однак зробити цю операційну систему по-справжньому зручною, стабільною і привабливою з візуальної точки зору їй так і не вдалося. Враховуючи, що кожне оновлення приносить купу незручностей користувачам, воскресити ОС в очах користувачів навряд чи вийде.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Зовсім скоро вийде нова ОС, буде краще своєї попередниці у всьому, починаючи зі швидкості роботи і закінчуючи багатьма іншими. Поки невідомо назва нової операційної системи, але найбільш вірогідним вважається Windows 11.

Інсайдери повідомляють, що компанія працює над новою ОС протягом останніх років. Користувачі очікують величезну кількість змін, які вплинуть не тільки на зручність інтерфейсу, але і на продуктивність пристроїв в цілому.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50%

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

Однією з фішок нового програмного забезпечення стане функція швидкого оновлення, використовуючи яку можна буде легко і просто відновити роботу всієї платформи, якщо раптом у ній щось зламається. Правда, чому компанія не може реалізувати цю функцію на вже існуючій Windows 10 - невідомо. Що ж, будемо сподіватися, що нова ОС все ж буде кращою багатостраждальної попередниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.