Гра запланована до випуску на PS5, Xbox Series X і ПК в 2021 році. Стало відомо, що цей Голлум не буде заснований на екранізації персонажа Пітера Джексона. Тим не менш, скріншоти, які з'явилися на Gamestar, показують, що він все одно не виглядає інакше:

Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50%

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum

На екранах трохи мультяшна якість, ніж ми бачили в іграх Моноліту про Середзем'я в останні роки. Більшість знімків екрану показують більш темну область Мордора, але там також видно пишний новозеландський зелений колір (хоча з деякими гігантськими павуками, що ховаються в задній частині кадру).

Що стосується самої гри, то чітко видно, що нам доведеться мати справу з стелсом. А також те, що здається прийняття рішень буде в стилі пригодницької гри, заснованих на роздвоєнні особистості Голлума.

Раніше Знай писав, що користувач Reddit Tkade14 відчув незвичайний збій під час гри Call of Duty: Modern Warfare (2019), який зазвичай переводить гравців в режим від третьої особи, поки вони стікають кров'ю. А потім відновлює режим від першої особи, як тільки вони оживають. На цей раз це не спрацювало, і Tkade14 залишився в третій особі, продовжуючи грати і вбивати.