Samsung представила гнучкий смартфон Galaxy Z Flip ще в лютому, і зараз пристрій потрапило в руки фахівців DxOMark. У тестуванні DxOMark можливості камери Galaxy Z Flip оцінили в 109 балів, відео - 96 балів. В цілому, смартфон займає 27 місце в списку DxOMark. Досить непоганий показник, навіть для топового флагмана. Смартфон робить відмінні фото, а також непогані відео. Правда, ціна за новинку все ще “кусається”.

Samsung Galaxy Z Flip

У звіті зазначено, що основна камера Samsung Galaxy Z Flip зазвичай фіксує приємні кольори, широкий динамічний діапазон, і її контроль шуму також досить гарний. А ось ширококутні знімки не такі якісні. Автофокусування точне і послідовне, однак воно повільніше, ніж в інших високопродуктивних пристроїв.

Правда, компанія Samsung зробила акцент цей смартфона не на камеру, а на форм-фактор. Він згинається, що робить його і без камери унікальним на ринку, так що покупців дуже багато.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.