27 квітня компанія Xiaomi анонсувала нову версію фірмової оболонки MIUI 12. Вона отримала оновлений дизайн, і тепер все більше нагадує iOS від Apple. Це і вирішили порівняти блогери, виклавши в мережу відповідне відео. На відео добре видно, що деякі елементи інтерфейсу виглядають практично ідентично, що наштовхує на думку про крадіжку дизайну.

Індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore), який регулярно постачає ЗМІ цікавими новинами, опублікував відеоролик, в якому порівнюється нова оболонка MIUI 12 для смартфонів Xiaomi і Redmi з iOS 13 для iPhone.

Втім, зараз MIUI 12 знаходиться на стадії бета-тестування, тому що багато чого може змінитися. Офіційно на смартфонах прошивка з'явиться найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.