Діагностичне тестування на SARS-CoV-2, вірусний патоген COVID-19, що має вирішальне значення для виявлення вірусу, розуміння його епідеміології, інформування про випадки захворювання і придушення передачі. Втім, вчені придумали новий спосіб перевірки наявність у людини клітин коронавіруса. RT-LAMP - це одностадійний метод ампліфікації нуклеїнових кислот, який використовується при діагностиці інфекційних захворювань, що викликаються бактеріями або вірусами. У такого способу тестування є ряд переваг і недоліків.

коронавірус в Україні, фото Pxhere

В теорії, такі тести можуть збільшити пропускну здатність, що дозволяє робити ще більше тестів щодня. Коли тести будуть сертифіковані для використання в лікарнях і пропускних пунктах - невідомо.

Коронавірус, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм очереднім оновлення. Сам оновлення іло віпущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темній режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися віхода офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.