Не секрет, що Tesla Cyber Truck поки не готовий до виходу на ринок, і компанія продовжує працювати над машиною. Приміром, Ілон Маск заявив, що зараз інженери працюють над збільшенням ходу пневматичної підвіски для покращення поведінки машини на бездоріжжі. Однак, це далеко не всі зміни з якими користувачі зіткнуться при виході авто на ринок.

Пікап Tesla Cybertruck скріншот з відео

Що дивно, автомобіль став менше. Правда, всього лише на 3%, але сама ситуація досить незвичайна. До речі, саме зменшення розміру, меншу висоту підвіконної лінії і більш рівну центральну лінію Маск назвав основними змінами в Cybertruck на даний момент. Правда, візуальних змін багато не буде - новинка все ж таки отримає свої характерні риси.

Будемо сподіватися, що автомобіль покажуть вже до кінця року, або на початку 2021 року.

Tesla Cybertruck, engadget

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.