У багатьох країнах ввели стан карантину через спалах вірусу COVID-19, тому люди скуповують найнеобхідніше на час самоізоляції - туалетний папір, гречка, консерви і Nintendo Switch. Звичайно, з останнім є проблеми, так як ця портативна консоль продає за ціною 13-14 тисяч гривень.

Консоль з нуля, скріншоти

Проте, один з ентузіастів вирішив не переплачувати, а зібрати консоль з нуля, і у нього це відмінно вийшло.

Для цього він знайшов, де можна придбати кожну деталь окремо і зібрав повноцінну консоль.

Популярні новини зараз

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

На виготовлення повноцінної приставки будинку він витратив $ 205 (приблизно 5600 гривень), в той час як ціна Nintendo Switch на Ebay в середньому становить $ 600. Дивно, але консоль практично не відрізнити від оригіналу. Непогано заощадив на збірці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.