Згідно з новими чутками, тепер відкладене продовження дітища компанії Naughty Dog’s - The Last of Us: Part 2 - буде містити сюжет про помсту головної героїні гомофобному християнського культу.

Про це пише портал VG 247.

Інформація про продовження з'явилася в пості, який зараз видалений на 4Chan (через Pink News). Передбачається, що провокаційний пост міг зробити один з родичів співробітників Naughty Dog. Автори попереджають - як і всі чутки з 4Chan - це потрібно просіяти через дуже щільне сито. Ну і якщо ви не хочете зловити спойлер задовго до виходу гри - вам краще піти негайно.

Замість цього можете почитати про довгоочікуване продовження Fallout 76: Wastelanders - нещодавно був опублікований шикарний трейлер.

Твердження про витік з архіву сюжету Last of Us: Part 2 будуть зосереджені навколо роману між головною героїнею Еллі і її любов'ю Діною - цей наріжний камінь сюжету вже був підтверджений розробниками гри. Однак цей сюжет переривається нападом релігійної секти, відомої як Серафіти, які нібито вважають стосунки гріховними.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Згідно з повідомленням, це призводить до загибелі Діни - і, в кінцевому підсумку, іншого головного героя: Джоела. Таким чином, Last of Us: Part 2, очевидно, повністю зосередиться на помсті Еллі.

The Last of Us \\ скріншот з трейлера

Допис також пропонує деякі деталі, що стосуються особистої історії Еллі. За словами автора, загадкова жінка, побачена в трейлері гри, насправді є мамою Еллі. Крім того, батько Еллі, як кажуть, являється членом культу, якого було вбито за стосунки з кимось поза групою.

Певно, в культову гру ми зможемо зіграти вже на новенькій Sony PlayStation 5. Нещодавно якраз показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5 - можете поглянути на фото.

Може ви пропустили новину про те, що The Last of Us стане серіалом - можете розділити захоплення фанатів гри за посиланням. І це зрозуміло - серіал вже обіцяє стати легендарним.

Ну а поки ми можемо ще раз пройти першу частину цієї прекрасної гри, а ще насолодитися відмінними концептами The Last of Us: Part II.