Microsoft випустила першу стабільну версію нового браузера Microsoft Edge на базі Chromium на наступний день після припинення підтримки своєї операційної системи Windows 7.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Підтримка Windows 7 закінчилася 14 січня 2020 року. У корпоративних клієнтів є можливість продовжити підтримку на строк до трьох років, якщо вони платять Microsoft розширені оновлення безпеки.

Випуск нового веб-браузера Microsoft Edge для Windows 7 викликав деякі питання. Один з основних питань стосувалося підтримки браузера в Windows 7. Як довго Microsoft буде підтримувати браузер Edge на базі Chromium в Windows 7?

Тепер Microsoft надала відповідь на це питання. За повідомленням компанії, новий веб-браузер Microsoft Edge буде підтримуватися Windows 7 і Windows Server 2008 R2 до 15 липня 2021 року.

Популярні новини зараз

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Режим IE браузера (режим Internet Explorer) доступний тільки в системах, які приєдналися до програми додаткових оновлень безпеки через пов'язаних із цим загроз безпеки.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.