Ентузіасти завжди захоплювалися перепрошивки своїх телефонів, причому в деяких випадках на них встановлюються найнесподіваніші операційні системи. Наприклад, китайські програмісти змогли змусити працювати Xiaomi Mi 6 на Windows 10, яка за функціональністю не поступається настільної версії. Звичайно, управління залишає бажати кращого, але сам факт того, що ОС заробила на смартфона здивувало навіть завзятих експертів.

Windows 10 на Xiaomi Mi 6, gizchina

В одній з д демонстрацій роботи даної технології компанія Qualcomm показував роботу Windows 10 на ноутбуці, який був оснащений однокристальними системою Snapdragon 820. Тепер же ОС Windows 10 впровадили в смартфон. На щастя, Microsoft вже не займається випуском ОС для смартфонів, так як портування Windows на смартфони все ж була провальною ідеєю, про що свідчить їх продажу смартфонів.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Варто відзначити, що Xiaomi Mi 6 оснащений більш продуктивним порівняно з Snapdragon 820 однокристальних системою, а саме Snapdragon 835. Смартфон був випущений більше трьох років тому і став одним з найпопулярніших пристроїв даної лінійки.

Популярні новини зараз

Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.