Про прошивці MIUI 12 говорилося чимало останнім часом, але кожен раз мова йшла про чутки і здогади інсайдерів. Зараз вперше про нової версії програмного забезпечення китайська компанія Xiaomi розповіла офіційно. Тепер ми точно дізнаємося, чого очікувати мільйонам користувачів смартфонів від Redmi і Xiaomi.

Xiaomi, gettyimages

Глава компанії підтвердив, що в новій прошивці багато чого зміниться, грунтуючись на прохання мільйонів фанатів. Наприклад, величезна кількість уваги було приділено новим шрифтів.

Xiaomi, gettyimages

Також компанія має намір змінити стиль анімації, дизайн піктограм і зовнішній вигляд порожніх сторінок стандартного веб-браузера. Крім того, розробники програмного забезпечення змінять зовнішній вигляд рядка стану, а встановлені шрифти будуть приведені до єдиної стилістики. До речі, звуки теж з'являться нові. Залишилося лише дочекатися перше фото нової ОС, а також список смартфонів, які будуть підтримувати цю прошивку.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.