Німецький автомобільний гігант Volkswagen оголосив про ребрендинг ще у вересні 2019 року. Компанія оголосила, що новий логотип буде розміщений і на автомобілях. Першим нову емблему отримає кросовер Volkswagen Atlas Cross Sport 2020. Раніше провів ребрендинг і інший німецький автогігант – BMW. Однак баварська компанія заявила, що логотип не буде розміщений на автомобілях, які випущені в 2020 році.

Volkswagen Beetle, автомото

Нова емблема Volkswagen виглядає більш сучасно, в дусі XXI століття. Логотип зроблений двовимірного, шрифт фірмових літер V і W став менше, а коло, яким огороджений логотип, тонше. Автоконцерн називає цей логотип цифровим. З нього прибрали все зайве, зробили більш акуратним і компактним.

Volkswagen оновить емблему у всіх офісах по світу, починаючи з головного центру компанії в офісі. До кінця 2020 року автоконцерн встановить новий логотип у 10 000 дилерських центрів по всій планеті. Після завершення оновлення в представництвах, нові логотипи почнуть встановлювати і на автомобілях компанії.

Як повідомляв Знай.іа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай.іа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20.

Нагадаємо, що YouTube і Netflix знизять якість відео для мільйонів користувачів, названо вагому причину