За останній місяць багато пристрої серії Galaxy були оновлені до Android 10. Приємно, що Samsung намагається оновити велику кількість пристроїв, але, тим не менш, варто відзначити, що при оновленні можливі збої в роботі смартфонів. Користувачі смартфонів Galaxy A70 почали скаржитися, що оновлення до Android 10 може викликати помилку, яка блокує пристрій і перешкоджає його повторному завантаженні. Samsung, як і користувачі, що не очікували такого повороту подій. Телефон виявляється повністю неробочим. Втім, це програмна несправність, так що від неї можна легко позбутися за допомогою прийдешнього оновлення.

смартфон, gettyimages

Простіше кажучи, установка Android 10 на деяких пристроях серії Galaxy A70 змушує смартфон думати, що батарея повністю розряджена, а це, в свою чергу, перешкоджає завантаженні і включенню екрану. Єдиний спосіб вирішити цю проблему - замінити стару друкарську плату більш новою версією в сервісному центрі Samsung. Швидше за все, Samsung випустить інструкцію, яка дозволить виправити ситуацію в домашніх умовах.

На поточний момент найбільша кількість повідомлень про помилку надходить з Нідерландів, наскільки широко поширена проблема в інших країнах поки невідомо. Користувачам не рекомендується оновлюватися до актуальної версії, поки не вирішиться проблема.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.