Bethesda Softworks опублікувала релізний трейлер майбутнього оновлення Wastelanders для багатокористувацької рольової гри Fallout 76. Нагадаємо, що самі розробники повідомляли, що оновлення досить великий, так що гра сильно зміниться навіть для затятих фанатів франшизи.

Wastelanders додасть в гру новий квест, нових NPC і компаньйонів, а також систему репутації. Будемо сподіватися, що всі обіцяні функції і нововведення будуть працювати справно. У грі з кожним оновленням з'являються нові баги, які далеко не кращим чином позначаються на якості гри.

Реліз оновлення відбудеться 14 квітня на PlayStation 4, Xbox One і PC через Steam). При цьому власники Fallout 76 для Bethesda.net отримають Steam-версію безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.ua повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.