Зміна клімату може призвести до випадкових втрат біорізноманіття в усьому світі. До такого висновку прийшли кліматологи з Університетського коледжу Лондона, дослідження яких опубліковано в журналі Nature.

Глобальне потепління, фото pxhere

Вчені повідомляють, що зміни клімату вплине на більшість видів птахів, комах, ссавців і різних видів рослин.

На основі цих даних дослідники склали кореляцію між змінами клімату та їх впливу на популяції тварин і використовували її для прогнозу змін до 2100 року. Підсумки дослідження показали, що протягом десятиліття більшість видів живих організмів будуть знаходитися за межами своєї температурної зони. Допоможе виправити ситуацію або поліпшення стану екології в світі, або ж еволюція живих організмів.

Глобальне потепління, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Подібна ситуація може завдати непоправної шкоди біосфері планети.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.