НАСА створює мапу коралових рифів. Але їм потрібна допомога добровольців — користувачів, які будуть допомагати визначати рифи в спеціальній грі, яку NASA створила для користувачів мережі.

Геймери, скріншот: YouTube

Агентство повідомляє, що у грі користувачі аналізують 3D-зображення, щоб виявити і класифікувати коралові рифи. Це допомагає тренувати суперкомп'ютер НАСА, який теж навчається цим діям. В теорії, комп'ютер NASA зможе самостійно робити такі карти, але для цього треба його навчити визначати їх на фото. З цим допоможуть користувачі, які будуть створювати карту коралів, а комп'ютер на основі карт буде вчитися.

Чим більше людей грає, тим швидше вчиться нейронна мережа комп'ютера. Вона повинна навчитися сортувати фотографії, не вдаючись до допомоги людини. Комп'ютер отримає доступ лише до фото.

геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.