Представлений в кінці минулого місяця смартфон Honor 30S сьогодні надійшов у продаж і вже б'є рекорди. Виробник смартфонів повідомляє, що всього за секунду було продано смартфонів на суму 14,4 млн доларів. Honor 30S став самою затребуваною новинкою відразу на декількох популярних китайських майданчиках. Звичайно, це не абсолютний рекорд, але подібна популярність смартфона змусить Xiaomi понервувати.

Honor S30, honor

В Китаї пристрій представлений у двох версіях. Базова модель пропонує 8 Гбайт ОЗУ і 128 Гбайт флеш-пам'яті. Її вартість становить $339. Старша модель оснащена 8 Гбайт ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті та флеш-накопичувачем на 256 Гбайт. Продається старша версія за $381, що теж відмінна ціна, як для такого смартфона з непоганою начинкою.

смартфон, gettyimages

Нагадаємо, що Honor 30S працює на базі однокристальних мобільної платформи Kirin 820 під управлінням Android 10 з оболонкою Magic UI 3.1.1. До речі, акумулятор досить об'ємний - 4000 мА·ч з підтримкою швидкої 40-Вт зарядки по шнуру.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.