Маркетингова команда Sony веде себе стримано, коли справа доходить до розкриття PS5 у всій його красі. Ще минулого місяця Sony представила характеристики майбутньої консолі. Тим не менш, це було скоріше технічний захід. З тих пір, як фанати намагалися підтримати галас, Sony як і раніше приховує дизайн PS5. Однак сьогодні, несподівано змінивши долю, японська компанія вирішила представити контролер PS5 DualSense.

PS5 DUALSENSE CONTROLLER, gizchina

Пішли в минуле концепція DualShock, яка була присутня на PS1, PS2, PS3 і PS4. Тепер компанія буде просувати новий елемент управління DualSense з іншою мовою дизайну, квітами і великою увагою до тактильного зворотного зв'язку. Замість матового чорного кольору, що поставляється з PS4, контролер PS5 має білий в якості основного кольору, а нижня частина і аналогові джойстики - чорні.

Sony, gettyimages

Це може бути очевидно, але DualSense буде бездротовим контроллером. Крім того, він буде включати деякі функції, такі як Tempest 3D AudioTech, тактильний зворотний зв'язок, адаптивні тригери на кнопках L2 і R2. Цікаво, що Sony видалила звичайну кнопку “поділитися” на користь нової кнопки “створити”.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

За словами Sony, новий контролер PS5 можна вважати основним оновленням порівняно з DS4. Компанія пояснює, що зберегла те, що гравцям найбільше сподобалося у попередника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.