Update завжди дратували за нав'язливість і складність настройки. В наступної основної версії Windows, яке відбудеться в травні цього року, Microsoft покаже поліпшені повідомлення. Самі ж повідомлення буде нагадати про те, що пора оновитися, і які оновлення до нової версії ОС.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

оновити Зараз буде відображатися в Центрі повідомлень і запропонує вам варіант “Перезавантажити зараз”, “Перезапустити сьогодні ввечері” і “Вибрати час”.

Повідомлення також буде нагадувати вам про необхідність підключити пристрій до мережі для безперервного оновлення.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Оновлення Windows 10 травня 2020 року має з'явитися у найближчі кілька місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.