Днями головний архітектор Sony PlayStation 5 запевнив нас, що переживати за високу пікову частоту GPU консолі не варто, так як приставка буде видавати максимальну продуктивність завжди, коли це потребує та чи інша гра. Втім, є і друга медаль такого рішення, причому вкрай негативна.

Sony, gettyimages

Той же Марк Черні (Mark Cerny) зазначив, що від температурного режиму частоти залежати не будуть.

Тепер самі інсайдери повідомляють, що у консолі величезні проблеми з перегрівом. Настільки серйозні, що Sony нібито роздумує над тим, щоб перенести вихід консолі на 6-12 місяців, щоб мати час на повну перепроектировку конструкції і системи охолодження. Альтернатива — випустити консоль в наявному вигляді. Звичайно, сліпо вірити таким заяви від інсайдерів не варто, але якщо це виявиться правдою - компанія втратить величезну прибуток, так як у Microsoft з їх Xbox X Series все добре, і він точно вийде в запланований час, у той час як Sony доведеться представити новинку вже в 2021 році.

Sony контроллер, gettyimages

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Джерело стверджує, що Sony не має поняття про те, який форм-фактор потрібно надати консолі, щоб вирішити проблему, і один з варіантів — зробити її вертикальної, але в цьому випадку, якщо консоль затримається, буде схоже, що Sony просто скопіювала ідею у Microsoft. Подивимося, що зробить Sony, адже часу ще повно до запланованого дебюту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.